Twinkle | Digital Commerce

Shopify richt zich met Commerce Components tot grote retailers

2023-01-04
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Webshopplatform Shopify stelt met Commerce Components by Shopify (CCS) zijn infrastructuur open voor de grotere retailers. Zij kunnen tools van Shopify zo naar smaak aanpassen en toepassen in hun platform.

Het is voor het eerst dat Shopify met een zogenoemde composable stack voor grote retailers komt. Volgens het bedrijf moeten grote retailers snel innoveren om aan uitdagingen als snelle technologische evolutie en de veranderende verwachtingen van klanten te voldoen. ‘Daarvoor hebben ze een commerce-oplossing nodig waarbij ze keuzevrijheid krijgen, met de flexibiliteit om te integreren en te innoveren zonder beperkingen’, legt Shopify uit. ‘Tegelijkertijd hebben ze vertrouwde infrastructuurcomponenten nodig zodat hun teams snel kunnen werken. Deze elementen samen zijn cruciaal, maar zijn nooit eerder gecombineerd in één commerce-aanbod voor enterprises – tot nu toe.’

Een overzicht van de betreffende tools is hier te vinden. Zoals gezegd kunnen retailers zelf bepalen welke tools woden gebruikt en op welke wijze ze worden ingezet.