Twinkle | Digital Commerce

Just Eat gaat boodschappen bezorgen voor Sainsbury’s

2023-01-16
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

Maaltijdbezorger Just Eat heeft een samenwerking aangekondigd met supermarkt Sainsbury’s. Het bedrijf gaat vanuit meer dan 175 vestigingen boodschappen bezorgen.

Het bedrijf richt zich steeds meer op de bezorging van boodschappen, naast maaltijden. En tuigde in dat kader de afgelopen tijd steeds meer samenwerkingen met supermarkten op. De nieuwste samenwerking is dus met Sainsbury’s. Klanten van Just Eat kunnen duizenden producten van Sainsbury’s door bezorgers van Just Eat binnen een half uur laten thuisbezorgen.

De komende tijd wordt de samenwerking tussen de twee uitgerold, onder andere naar locaties in Londen, Edinburgh en Bristol. Eind februari moet het beschikbaar zijn in 175 winkel, dat worden er later dit jaar nog meer.

E-commerce directeur Siobhan McMullan-Finnegan-Dehn van Sainsbury’s: ‘We zijn altijd op zoek naar meer manieren om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken en we kijken ernaar uit om met Just Eat samen te werken en meer klanten te bedienen met producten van Sainsbury’s.’