Twinkle | Digital Commerce

Just Eat en Co-op werken samen in VK

2022-12-16
1000562
  • [nieuws]
  • 0:51

Maaltijdbezorger Just Eat – onderdeel van Just Eat Takeaway.com – en supermarkt Co-op kondigen een grote samenwerking aan in het Verenigd Koninkrijk.

Just Eat gaat boodschappen bezorgen vanuit in eerste instantie vijftig winkels, komend jaar wordt dat uitgebreid naar meer dan duizend vestigingen van Co-op. Daardoor kunnen klanten boodschappen binnen het half uur door bezorgers van Just Eat thuis laten bezorgen.

Door de samenwerking is de boodschappenbezorgdienst van Just Eat in het VK naar eigen zeggen uitgebreid naar zo’n 70 procent van de huishoudens. In de afgelopen jaren breidde het platform gestaag de samenwerkingen met supermarkten uit. In de samenwerking met Co-op kunnen klanten kiezen uit duizenden producten, waaronder kant-en-klaarmaaltijden en dagelijkse benodigdheden.

‘We verkennen nieuwe en innovatieve manieren om de toegang tot onze producten en diensten te verbeteren en aangezien onze klanten een druk leven leiden, is gemak, snelheid en gemakt een belangrijk in onze aanpak’, aldus Chris Conway, de e-commerce directeur van Co-op.