Twinkle | Digital Commerce

Dobbi verdubbelt aantal servicepunten

2022-11-01
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

Stomerijservice- en kledingreparatieplatform Dobbi voegt door een nieuwe samenwerking 950 servicepunten in Nederland toe. Daarmee heeft het platform in totaal ruim 1.750 servicepunten.

Dobbi kan dusdanig uitbreiden vanwege een samenwerking met Stomerij.nl. Het platform zal honderden Stomerij.nl winkelservicepunten bij onder andere Spar, Plus en Albert Heijn voortzetten onder de eigen merknaam. Naar eigen zeggen ontstaat door de samenwerking de grootste stomerijservice- en kledingreparatieplatform van Nederland.

Consumenten kunnen kleding en schoenen inleveren bij de servicebalie van de aangesloten winkels. Reiniging en reparatie wordt uitgevoerd door verschillende stomerijen. De orders worden door PostNL – dat in Dobbi investeert – opgehaald en weer teruggebracht naar de winkel.

'Kleding wordt vaak weggegooid omdat er een vlek in zit of omdat deze kapot is en dat moet veranderen. Met meer dan 1.750 servicepunten in Nederland maakt Dobbi professionele reiniging en reparatie van kleding en schoenen voor iedereen bereikbaar',  aldus Maurits Tiethoff en Ruben van Pelt, oprichters van Dobbi.