Twinkle | Digital Commerce

Dobbi breidt samenwerking met Only for Men uit

2021-01-19
1000562
  • [nieuws]
  • 1:09

Was- en stoomdienst Dobbi kondigde in 2019 een pilot aan met mannenmodewinkel Only for Men. Daarbij konden klanten hun vieze kleding inleveren bij een filiaal in Voorburg en later weer ophalen. Die samenwerking wordt nu uitgebreid.

De ‘instore stomerij en wasservice’ van Dobbi is nu beschikbaar in de 16 winkellocaties van Only for Men, laten beide bedrijven weten. Momenteel zijn de winkels gesloten, maar nog wel geopend als afhaalpunt voor pakketten. Daarnaast zijn herstel- en onderhoudsservices toegestaan.

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid zijn herstel- en onderhoudsservices toegestaan. Hiervoor hoeft een klant immers de winkel niet te betreden en is het afgeven en ophalen van goederen voldoende. De diensten zijn bedoeld om de klant in noodgevallen tegemoet te komen. Klanten kunnen dus ook tijdens de lockdown hun kleding bij de winkels afgeven: ‘Zeker in deze tijd is het fijn om ergens terecht te kunnen voor herstel en onderhoud van je nette kleding. Door onze samenwerking met Dobbi kan dit nu extra makkelijk’, stelt Rens Drost, manager marketing en e-commerce bij de fashionretailer.

Dobbi werd in 2018 opgericht. Investeerders zijn onder meer PostNL en Henkel. Inmiddels is de dienst in heel Nederland actief en is er, naast Only for Men, een samenwerking met supermarkt Spar.