Twinkle | Digital Commerce

Vier redenen waarom je Shopping Today niet wilt missen

2022-10-05
1120630
  • [events]
  • 1:22

Vorig jaar was Shopping Today uitverkocht en met 1200+ bezoekers is Shopping Today hét e-commercekennisevent van het jaar! Nog niet overtuigd? Hier zijn vier redenen waarom je dit event niet kunt missen.

(1) Ontvang praktische tips waarmee je direct kunt starten

Shopping Today is niet zomaar een event over e-commerce, het is hét e-commercekennisevent. We haken met deze insteek in op de behoefte aan praktische tips die je direct kunt toepassen op je dagelijkse werkzaamheden. Alle presentaties tijdens dit jaarlijkse e-commerce-event zijn erop gericht om jou verder te helpen. Start dus direct met het nóg succesvoller maken van je (web)shop.

(2) Word toekomstproof met de experts van ShoppingTomorrow

De onderzoeken van de expertgroepen van ShoppingTomorrow zijn gestart en tijdens Shopping Today presenteren zij hun eerste bevindingen. Van talent management tot businessmodel-innovatie tot duurzaamheid – alle belangrijke thema’s komen aan bod. Wat zijn de trends op dit moment en hoe speel je als webshop in op de toekomst? Kies uit de 25 onderwerpen en vakgebieden van ShoppingTomorrow.

(3) Kom netwerken met 1200+ e-commerceprofessionals

Lopen andere e-commercemanagers tegen dezelfde problemen aan? Hoe gaan zij om met de nieuwste trends binnen e-commerce? Bespreek het met vakgenoten tijdens de lunch, interactieve sessies of borrel: Shopping Today biedt ruime gelegenheid tot netwerken.

(4) Persoonlijk programma

Shopping Today biedt je de onderwerpen waar je meer over wilt leren. Dit jaar stel je jouw persoonlijke programma samen door te kiezen uit maar liefst 6 parallelrondes en ruim 70 praktische cases en kennissessies! Zo leer je precies waar jij behoefte aan hebt.

Bekijk het programma | Bestel je tickets

Gratis tickets? Relaties van Thuiswinkel.org, business partners, ShoppingTomorrow en e-Academy hebben recht op gratis tickets of kortingskaarten. Heb je geen e-mail ontvangen en wil jij weten of je hiervoor in aanmerking komt? Mail dan naar events@thuiswinkel.org.