Twinkle | Digital Commerce

C&A en Zalando werken nog meer samen

2022-07-26
1000562
  • [nieuws]
  • 1:00

Kledingretailers C&A en Zalando breiden de bestaande samenwerking uit. C&A zal daardoor niet alleen bij het Connected Retail-programma van Zalando aangesloten zijn, maar ook bij het partnerprogramma van het online platform.

Sinds begin vorig jaar werken de twee partijen al samen. Destijds werd bekend dat C&A zich ging aansluiten bij het Connected Retail-programma van Zalando in Duitsland. Met dat programma kunnen fysieke winkels producten aanbieden op het online platform van Zalando. Die samenwerking werd een paar maanden later uitgebreid naar zeven nieuwe markten, waaronder Nederland.

Destijds ging het dus om fysieke filialen van C&A, die hun assortiment op het platform konden aanbieden. Nu wordt dat uitgebreid en sluit C&A aan bij het partnerprogramma van Zalando. Daarbij maakt C&A gebruik van Zalando’s fulfilment dienst, waardoor kleding sneller bij klanten terecht komt.  ‘We zijn erg enthousiast om samen met Zalando een grotere toegang tot het beste van C&A te creëren’, stelt Joris de Rooy, chief consumer & digital officer bij C&A Europe.

Een selectie van vrouwen-, mannen-, tiener-, en kinderkleding is te vinden op het platform van Zalando in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Italië.