Twinkle | Digital Commerce

Leer verkopen en adverteren op Amazon

2022-06-22
1120630
  • 1:12

Nu Amazon ook in Nederland voet aan de grond heeft gekregen, biedt dat enorm veel kansen voor Nederlandse merken om de online verkopen te laten groeien. Een belangrijke voorwaarde om die kansen succesvol te benutten, is het profileren van je merk op Amazon. Want met alleen het plaatsen van je producten boek je geen succes.

Verkoop je producten onder een eigen merk? En wil je Amazon inzetten om de verkoop van je producten te laten groeien? Wij hebben een e-learning waarin je leert wat ervoor nodig is om je merk succesvol(ler) te profileren op Amazon.

Nieuwe e-learning: Merk bouwen op Amazon

Hoe kun je je merk vestigen en versterken op Amazon? En hoe kun je je onderscheiden van andere aanbieders? Daar gaat deze e-learning over. De e-learning bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is erop gericht je merk op Amazon op te bouwen, zodat je je kunt onderscheiden van de concurrent. Zodra je dit hebt gerealiseerd, ben je er klaar voor het tweede onderdeel: je merkbekendheid op Amazon laten groeien met behulp van adverteren.

In deze e-learning leren experts Angélica Verhoeff van Amazon en Emile Valkestijn van 10XCREW, hoe je met behulp van handige functionaliteiten je merk bouwt op Amazon en hoe je met de juiste inzet van advertising de bekendheid van je merk en de producten kunt laten groeien.

Word toekomstproof en start met jouw ontwikkeling! Wil jij je kennis op het gebied van e-commerce verbreden? Ga naar mijn.e-academy.org en start met deze of met een van onze andere e-learnings! Exclusief voor Thuiswinkel-leden is toegang tot alle e-learnings gratis.