Twinkle | Digital Commerce

Leer alles over logistiek met e-Academy

2022-10-05
1120630
  • [nieuws]
  • 1:14

De supply chain is een belangrijke concurrentiefactor voor e-commerce-organisaties en een voorwaarde voor groei. Wij ontwikkelen daarom e-learnings waarmee je je verdiept in de belangrijke logistieke processen. Van inkoop en warehousing tot en met retouren en bezorging. Zo leer je welke keuzes er te maken zijn rondom partnerships, data, IT en duurzaamheid.

Onze logistieke e-learnings

We hebben op dit moment vier logistieke e-learnings. Deze zijn ook zeker interessant voor e-commerceprofessionals die een raakvlak hebben met logistiek. Dit zijn onze e-learnings:

Verpakken

Er liggen nog volop kansen in het effi ciënter en duurzamer inrichten van het verpakkingsproces. Maar hoe benut je die kansen? Dat leer je in deze e-learning.

Warehousing

Welke stappen kun je zetten om je magazijn te stroomlijnen en zo de beloftes naar je klant waar te maken? Wij geven je de handvatten om je eigen e-commercemagazijn succesvol te runnen.

Retouren

Een goed ingerichte customer journey van retouren zorgt voor een positieve ervaring van jouw klanten. Dit vergroot de kans dat klanten terugkeren en een herhaalaankoop doen. Maar hoe pak je die kansen? In deze e-learning krijg je handvatten om kansen te signaleren en te benutten om zo meer waarde te halen uit je retouren.

Internationale logistiek voor e-commerce

Je gaat cross-border verkopen. Hoe richt je nu je logistieke processen in? En met welke wetgeving krijg je te maken? Bekijk het in onze e-learning. Dit jaar volgen nog meer logistieke e-learnings, namelijk Intro in e-Supply Chain Management, Duurzame Bezorging, Leveringsmodellen en Forecasting in e-Logistiek.

Aan de slag
Maak gemakkelijk (en gratis) een account aan op mijn.e-academy.org . Leden van Thuiswinkel hebben gratis toegang tot het volledige aanbod van e-Academy.