Twinkle | Digital Commerce

e-Academy groeit als een speer

2022-07-20
1120630
  • [nieuws]
  • 1:09

Wist je dat we inmiddels ruim 20.000 gebruikers hebben? We merken het enthousiasme bij onze gebruikers en de voorkeur voor online leren. Je kan met onze e-learnings digitaal en in je eigen tempo je kennis verbreden en leren van best practices uit de markt.

55 e-learnings Gemiddeld geven onze gebruikers de e-learnings een waardering van 8,6! Afgelopen jaren hebben we veel nieuwe e-learnings opgeleverd. Ons platform bevat nu 55 e-learnings en dit aantal blijft groeien! Het doel is om komende jaren door te groeien naar 100 e-learnings.

Zo hebben we afgelopen maand de e-learnings Conversieattributie, Merk bouwen op Amazon, Betrouwbaar a/b-testen en Customer journey voor terugkerende klanten gelanceerd. Naast e-commerce en marketing vindt er een verbreding plaats richting supply chain, ICT en data. We ontwikkelen dit jaar nog vijf nieuwe e-learnings over logistieke thema’s. Laat je collega’s op de afdeling logistiek weten dat er ook e-learnings voor hen beschikbaar zijn.

Nieuw design

De komende maanden steken we het platform in een nieuw jasje. Dit maakt het platform overzichtelijker en geeft je als gebruiker meer mogelijkheden. Daarnaast lanceren we leerpaden. Een leerpad is een kant en klare learning & development-oplossing. Met deze uitgekiende combinatie van e-learnings binnen een bepaald domein, kun je als gebruiker een traject van meerdere e-learnings volgen.

Word toekomstproof en start met jouw ontwikkeling! Wil jij je kennis op het gebied van e-commerce verbreden? Ga naar mijn.e-academy.org en start met deze of met een van onze andere e-learnings! Exclusief voor Thuiswinkel-leden is toegang tot alle e-learnings gratis.