Twinkle | Digital Commerce

Uber Eats voegt nieuwe functies toe aan app

2022-03-09
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Maaltijdbezorger Uber Eats heeft enkele nieuwe functies toegevoegd aan zijn app. Vooral bedoeld voor groepen om eenvoudiger een gezamenlijke bestelling door te geven.

Het gaat om drie nieuwe functies in de Groepsbestelling, een feature in de app die het plaatsen en afhandelen van een grote bestelling voor meerdere personen makkelijker maakt.

De eerste toevoeging is dat er in een groepsbestelling apart kan worden besteld en rekeningen kunnen worden gesplit. Daarnaast kan de hoofdbesteller voor de groepsleden betalen en indien gewenst aangeven hoeveel euro zij bij het restaurant mogen besteden. Ten tweede kunnen deadlines aan groepsbestellingen worden toegevoegd. Ieder lid moet dan voor een bepaalde tijd zijn bestelling hebben doorgegeven. Tot slot worden automatische herinneringen toegevoegd. De app herinnert hierbij groepsleden eraan om op tijd een bestelling door te geven.

Volgens Uber Eats zorgen deze functies ervoor dat het eenvoudiger wordt om als groep een bestelling te plaatsen. Nu mensen weer meer bij elkaar over de vloer kunnen wil het bedrijf daarop inspelen.