Twinkle | Digital Commerce

Teams digitaliseren met Thuiswinkel e-Academy

2022-03-09
1120630
  • [achtergrond]
  • 1:10

De ontwikkelingen in e-commerce gaan razendsnel. Wat bied jij je medewerkers aan zodat zij up-to-date kunnen blijven? En hoe zorg je voor een goede onboarding van nieuwe medewerkers? Thuiswinkel e-Academy biedt de ideale oplossing: meer dan 50 e-learnings, toegespitst op e-commerce.

Het kennisintensieve karakter binnen de ecommerce vereist telkens nieuwe kennis. En dat maakt leren en innoveren enorm belangrijk! Wij kennen de business, de experts en de ontwikkelingen en voegen die samen in onze e-learnings. Zo blijven professionals effi ciënt up-to-date.

Medewerkers ontwikkelen en behouden

In e-commerce staan bedrijven te springen om talent. Daarom zorgt Thuiswinkel e-Academy ervoor dat nieuw talent gezien wordt en e-commerceprofessionals hun kennis bijspijkeren. Opleidingsmogelijkheden worden door veel medewerkers hoog gewaardeerd en kunnen een overweging zijn om (langer) te blijven.

Haal een kant en klare learning & development in huis

Moet een medewerker zijn kennis verdiepen om nog beter van waarde te zijn? Of moet hij juist verbreden? Of haal je een talent binnen uit een andere branche? Onboarding en ontwikkeling van professionals kan gemakkelijk en direct via ons platform. Zo geef je medewerkers wat ze nodig hebben om jouw organisatie te laten groeien.

Aan de slag met 50 e-learnings

De interactieve e-learnings zijn een interessante afwisseling tussen theorie, opgaven en een praktijkcase. Met concrete stappen en handvatten kunnen professionals direct zelf aan de slag! We hebben ruim 18.000 gebruikers en die geven onze e-learnings een gemiddelde waardering van een 8,6! Ons platform bevat nu meer dan 50 e-learnings en dit aantal blijft groeien.

Benieuwd? Neem een kijkje op e-academy.org