Twinkle | Digital Commerce

Ook in 2022 staat e-Academy voor je klaar

2022-02-09
1120630
  • [visie]
  • 1:17

2021 zit er op. Met team e-Academy en in samenwerking met topexperts uit de digital commerce sector hebben we mooie nieuwe e-learnings live gezet waar ik als e-learning consultant erg trots op ben.

Met titels als SEO, SEA en neuromarketing helpen we professionals hun kennis te verbreden en te verdiepen wat betreft digital commerce. En dat is juist zo belangrijk omdat het vakgebied zo ontzettend snel verandert. Ook ik leer er nog steeds veel van tijdens het ontwikkelproces. Dat maakt mijn werk als e-learning consultant ook zo interessant.

Waar ik in 2022 naar uitkijk? Om een uitgebreidere reeks e-learnings neer te zetten over e-logistiek. De eerste titels staan al online: retouren, warehousing en (duurzaam) verpakken. Hiermee helpen we ook professionals in het vakgebied e-logistiek verder met het opdoen van kennis die ze meteen kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk. Hoe maak je een goed plan van aanpak voor fulfi llment buiten de landsgrenzen? En welke leveropties kun je het beste kiezen? Voor dit soort vraagstukken worden handige tips en tools gegeven in de e-learnings die voor dit jaar op de planning staan.

Alleen hoe meer e-learnings er beschikbaar komen, hoe meer keuzestress er ontstaat. Hoe kies je nu de juiste cursussen waar je echt wat mee kunt? Met die vraag heb ik twee jaar geleden ook geworsteld toen ik me wilde verdiepen in didactiek. Samen met mijn collega’s van e-Academy zijn we daarom druk in de weer om gebruikers binnenkort te helpen met gepersonaliseerd advies over de e-learnings die het beste bij hun rol binnen het bedrijf passen. We’ll keep you posted!

Kom je graag in contact? Stuur mij een mailtje via marinwiellersen@thuiswinkel.org

Marin Wiellersen
E-learning consulent Thuiswinkel.org