Twinkle | Digital Commerce

In3 haalt 10 miljoen euro op en werkt samen met Worldline

2022-03-10
1000562
  • 0:55

Betaalmethode in3 heeft in een Series A-investeringsronde 10 miljoen euro opgehaald. De investering komt van Finch Capital. Met het geld wil het bedrijf investeren in technologie en het personeelsbestand. Daarnaast gaat in3 samenwerken met betalingsdienst Worldline.

Door de investering wil in3 meer consumenten en merchants bereiken. De dienst maakt het mogelijk om aankopen in drie termijnen te betalen. De samenwerking met Worldline houdt in dat winkeliers – zowel online als offline – die aangesloten zijn op de betalingsdienst, gebruik kunnen maken van de achteraf betaaldiensten.

Hans Langenhuizen, ceo van in3: ‘Wij zijn verheugd met deze samenwerking met Worldline. We kijken ernaar uit om met het team van Worldline en hun klanten samen te werken om betalen in drie termijnen mogelijk te maken.’

In3 werd in 2018 opgericht en biedt inmiddels aan meer dan 1.500 on- en offline winkeliers achteraf betaaldiensten. De afgelopen jaren wist het bedrijf jaarlijks een groei van 300 procent in omzet te behalen.