Twinkle | Digital Commerce

Dit zijn de genomineerden voor de Shopping Awards 2022 vakprijzen

2022-03-28
1000562
  • [nieuws]
  • 1:07

De Stichting Shopping Awards maakt vandaag de genomineerden van de vakprijzen bekend. Op dinsdag 7 juni wordt duidelijk welke bedrijven met de awards naar huis gaan. Wie zijn de kanshebbers?

Op 7 juni zal, naar traditie, Grand Hotel Huis ter Duin het toneel zijn voor de uitreiking van de Shopping Awards: de prestigieuze prijzen op het gebied van digital commerce. De Shopping Awards Vakprijzen belonen de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van kanalen en de digitale stap voorwaarts die een bedrijf het afgelopen jaar heeft gezet. Deskundige vakjury's wijzen de winnaar aan, op basis van onder andere de ingediende motivatie, en de presentatie tijdens pitches. Een overzicht van de genomineerden, op alfabetische volgorde:

Bol.com Marketplace Seller Award

AGU
Maximondo
Suitable
YourSurprise

DS Smith Duurzaamheid Award

Bambook
Ikea
Nine&Co
Yumeko

Pay.nl B2B Award

Coloriginz
Eshuis
Sligro

PayPal Beste Starter Award

Fruitzaam Gifts
Veilig.nl
Wentsy

De genomineerden voor de Shopping Awards Publieksprijzen worden later bekend gemaakt. Daarvoor kan nog tot donderdag 31 maart gestemd worden.

Wil je de uitreiking bijwonen?
Kaarten voor het Shopping Awards Gala kunnen al worden gekocht. Ben je een deelnemer van de Shopping Awards of Business Partner(pakket 1) van Thuiswinkel.org? Reserveer je tafel of ticket en zorg dat je erbij bent op dinsdag 7 juni in Huis ter Duin in Noordwijk!