Twinkle | Digital Commerce

Badge Groep centraliseert activiteiten en wil doorgroeien naar jaaromzet van ’70 á 80 miljoen euro’

2022-03-17
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Badge Groep, bekend van webshop Voetbalshop.nl verhuist zijn activiteiten naar Utrecht. Daar betrekt het een centraal pand, met als doel de activiteiten verder uit te breiden.

Nu beschikt het bedrijf nog over vier panden in Woerden. ‘Maar door de sterke groei van ons bedrijf hadden we meer ruimte nodig en die was in Woerden niet te vinden’, aldus oprichter Roland Heerkens. ‘Bovendien hadden we niet alleen meer ruimte nodig, maar ook een efficiënter gebouw, waarin we de diverse activiteiten beter op elkaar zouden kunnen afstemmen.’

Dat gebouw vond het bedrijf dus in Utrecht, achter winkelcomplex The Wall. Daar worden alle afdelingen samengevoegd en is ruimte om uit te breiden. Heerkens: ‘Met onze nieuwe faciliteiten hopen we van onze huidige jaaromzet van 45 miljoen euro in de komende jaren naar de 70 á 80 miljoen te kunnen doorgroeien. Volgens Heerkens wordt de groei van het bedrijf aangewakkerd door een explosieve groei in online verkopen en de start van zo’n twintig Voetbalshop-vestigingen in Nederland.