Twinkle | Digital Commerce

Montapacking neemt twee fulfilmentbedrijven over

2021-12-27
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Zowel WSSN als TWI gaan verder onder de vlag van Montapacking Nieuwveen. Beiden bedrijven beschikken over een klantenkring van ongeveer 100 webshops, waarvoor ze het fulfilment verzorgen.

‘De bedrijfsculturen van WSSN en TWI sluiten goed aan bij die van Montapacking, klantgericht en no nonsens. Dus we waren er samen snel uit,’ aldus Edwin van der Ham, directeur van Montapacking in een persbericht. Hij spreekt ook de verwachting uit dat er in de fulfilmentbranche slechts een paar grote spelers zullen overblijven: ‘Dat komt door de enorme groei in de online markt de laatste jaren. Daardoor moeten je IT-systemen als fulfilmentbedrijf zodanig zijn ingericht dat je niet alleen snel kunt schakelen, maar ook effectief kunt opschalen. Wij zijn op die uitdaging voorbereid.’

Montapacking heeft een sterke focus op IT en innovatie en alle IT-systemen worden in eigen huis ontwikkeld. Sinds een paar maanden heeft het bedrijf haar software beschikbaar gesteld aan bedrijven die hun logistiek zelf willen uitvoeren binnen hun eigen magazijnen. Momenteel verzorgt Montapacking met meer dan 1000 medewerkers de logistiek voor ruim 1500 webwinkels.