Twinkle | Digital Commerce

Yellowgrape behoort tot de Best Workplaces 2021 in Nederland

2021-06-08
1000563
  • [nieuws]
  • 1:01

Yellowgrape heeft de achtste plaats op de lijst van Best Workplaces 2021 in Nederland behaald. Het e-commerce bureau scoorde gemiddeld een 9 op thema’s als Verbondenheid, Vakbekwaamheid en Opleidings- en/of Ontwikkelingsmogelijkheden.

'Een fantastisch hoge score, waar we natuurlijk ons best voor blijven doen om deze te behouden', aldus Berend Jonckers, Senior Campaign Manager bij Yellowgrape. 'Zo hebben we ons het afgelopen jaar op de implementatie van beloningsmodel Baarda gericht, waardoor we marktconform, eerlijk en transparant belonen naar toegevoegde waarde van de medewerker. Tezamen met het TMA talent management programma stimuleren we hiermee de ontwikkeling van competenties en talenten.'

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 60 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid, doet een organisatie mee voor de lijst. De hoogst scorende organisaties zijn erkend middels de titel Best Workplace.

Yellowgrape is een Amsterdams e-commerce bureau dat succesvolle bedrijven helpt om hun succes naar nog grotere hoogtes te tillen. Het team van specialisten ontwikkelt datagedreven online marketing strategieën waarmee conversiecijfers van klanten aangejaagd worden.