Twinkle | Digital Commerce

Praxis werkt samen met klusjesdienst Zoofy

2021-06-25
1000562
  • [nieuws]
  • 1:01

Bouwmarkt Praxis is een samenwerking gestart met Zoofy, een online netwerk van klusjesmannen. Klanten van Praxis kunnen daardoor een monteur of installateur boeken bij aanschaf van de producten.

Voor Zoofy geldt de samenwerking als uitbreiding van bestaande partners. Zo werkt het platform al samen met bol.com, Hornbach, Gamma en Karwei. De dienst van Zoofy zal met name worden ingezet voor kleinere montages en installaties in en om het huis. Voor grotere installaties maakt Praxis gebruik van andere klusdiensten. ‘Het online bestellen van producten wordt steeds populairder en het tegelijkertijd aanbieden van een klusservice is een mooie toevoeging om klussen nog makkelijke te maken voor klanten met beperkte vaardigheden of weinig tijd’, aldus Corine Duchenne, algemeen directeur van Praxis.

Via de pagina ‘Laat het maken’ op de webshop van Praxis kunnen consumenten meteen zien voor welke klussen een vakman kan worden ingehuurd. Zoofy koppel een lokale monteur, die vooraf gescreend is, aan de klant en zorgt ervoor dat dit snel wordt afgehandeld. Betalen gaat via iDeal of Tikkie. ‘Do-it-for-me in plaats van do-it-yourself is een duidelijke trend die wij zien in de markt’, aldus ceo Arthur de Leeuw van Zoofy.