Twinkle | Digital Commerce

Omzet wehkamp naar 766 miljoen

2021-05-04
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

De omzet van wehkamp nam het afgelopen boekjaar toe tot 766 miljoen. De retailomzet steeg met 19 procent.

Het bedrijf maakt vandaag de voorlopige jaarresultaten over het boekjaar 20/21 bekend. In de zomer volgen de definitieve cijfers. De groei is volgens wehkamp te danken aan onder andere het meer inzetten op inspiratie en een optimaal samengesteld assortiment. Ook wisten meer klanten de weg naar de webshop te vinden en kochten zij er vaker dan voorheen.

Ceo Graham Harris: ‘We zien dat onze strategie en investeringen in het creëren van de ultieme “wehkamp-winkelervaring” leiden tot veel betere resultaten. Dankzij onze lange historie kennen we onze klanten heel goed en die kennis zetten we nu met succes in bij het samenstellen van een perfect en relevant assortiment.’

Ook het vereenvoudigen van de organisatie, zoals het centraliseren van alle logistieke activiteiten in het dc in Zwolle, heeft volgens de nummer 5 van de Twinkle100 bijgedragen aan de betere resultaten. Eerder dit jaar werd bekend dat het bedrijf op zoek is naar een nieuw hoofdkantoor. Maar waar die moet komen te staan is nog niet bekend.

Foto: Klaas Eissens