Twinkle | Digital Commerce

Buckaroo neemt Sisow over

2020-12-09
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Een overname in PSP-land: Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Door de overname kan Buckaroo naar eigen zeggen zijn positie in de MKB-branche versterken.

Sisow heeft zo’n 14.000 klanten in Nederland en België. De overname moet nog wel worden goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Naar verwachting wordt deze in het eerste kwartaal in 2021 afgerond. De naam Sisow zal niet helemaal verdwijnen. Deze zal verder gaan als ‘Sisow by Buckaroo’. De medewerkers gaan mee over naar Buckaroo maar blijven wel op dezelfde locatie in Helmond werkzaam.

Omdat het MKB hard groeit neemt de vraag naar innovatieve betaaloplossingen toe, stelt ceo Paul Scholten van Buckaroo in een persbericht. ‘De combinatie Buckaroo en Sisow biedt deze bedrijven en ondernemers innovatieve betaalproducten aan die hun groei ondersteunen.’ Ruud Bakens, ceo van Sisow, vult aan: ‘De mensen van Sisow en Buckaroo hebben de juiste ervaring en focus om “Sisow by Buckaroo” te realiseren. Dit wordt mede ondersteund door de vergelijkbare bedrijfscultuur en complementaire klantbestanden. Mijns inziens de perfecte basis voor een toekomstbestendige positie op de MKB-markt.’