Twinkle | Digital Commerce

Amazon breidt garageleveringen uit

2020-11-16
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Amazon breidt haar service uit waarbij bestellingen in de garages van klanten worden afgeleverd. De bezorgoptie wordt beschikbaar voor Prime-leden in meer dan 4.000 steden in Amerika.

De Key In-Garage delivery-service werd in 2019 gelanceerd in 50 steden. Amerikaanse Prime-leden die beschikken over een garage met een myQ smart garageopener, kunnen hun Amazon-bestellingen daar laten bezorgen. Onder andere klanten in New York, Los Angeles, Washington D.C. en Chicago kunnen nu van de bezorgoptie gebruikmaken.

‘Klanten vertellen ons dat ze het gemak en de gemoedsrust die levering in de garage biedt, waarderen, en we zijn verheugd de service uit te breiden naar duizenden extra steden,’ aldus Pete Gerstberger, Head of Key bij Amazon tegen Businesswire. ‘Met deze laatste uitbreiding kunnen Amazon-klanten in duizenden grote steden en kleine steden in de VS nu genieten van een ander Prime-voordeel met handige, contactloze leveringen in hun garage, allemaal ondersteund door de Key by Amazon Happiness Guarantee.’

Naast het uitbreiden van de in-garage delivery biedt Amazon nu ook boodschappenbezorging aan in garages. Dit concept wordt geïntroduceerd in vijf steden, waaronder Los Angeles, Chicago en Dallas.