Twinkle | Digital Commerce

‘Afound mogelijk naar Duitsland’

2020-05-05
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

H&M heeft mogelijk plannen om Afound binnenkort te lanceren in Duitsland. Het outletconcept is momenteel in twee landen aanwezig; thuisland Zweden en Nederland.

Een Facebookadvertentie van Afound lijkt erop te wijzen dat het outletconcept uit de koker van H&M uitbreidt naar Duitsland. Location Insider ontdekte de Facebookadvertentie van Afound, waarin wordt geschreven dat het bedrijf items aanbiedt van 400 modelabels met een korting van 25 tot 70 procent. Wanneer er op de advertentie wordt geklikt, kunnen gebruikers zich registreren om een notificatie e-mail te krijgen wanneer het concept start in Duitsland. Maar zoals Location Insider ook al aangeeft: ‘Theoretisch gezien kan het ook een interessepeiling zijn onder Duitse consumenten.’

Afound is het outletconcept van H&M dat in juni 2018 lanceerde in Zweden. Een jaar later breidde de H&M-dochter uit naar Nederland. Het bedrijf biedt items aan van verschillende modelabels tegen een lagere prijs. Duitsland zou de derde markt zijn voor de discounter.