Twinkle | Digital Commerce

Emesa verandert naam in Talpa eCommerce

2019-12-10
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Emesa, bekend van websites als VakantieVeilingen en SlaJeSlag, krijgt begin komend jaar een nieuwe naam. Dan gaat het bedrijf als Talpa eCommerce door het leven. Ook zal het management er anders uit gaan zien.

Twee jaar geleden werd Emesa overgenomen door Talpa Network. Die laatste wilde meer in gaan zetten op e-commerce. Met websites als VakantieVeilingen Actievandedag en SlaJeSlag richt Talpa Network zich vooral op de online aanbiedingenmarkt. Naast de naamswijziging zijn er ook veranderingen in het management van Talpa eCommerce, schrijft onder andere Adformatie. Zo wordt Joost Brakel managing director en Linda Jansen commercieel directeur. Zij bekleden nu nog functies bij respectievelijk Talpa Network en Talpa Media Solutions.

Mediabereik

Het is de bedoeling dat de e-commerce merken meer zichtbaar worden dankzij het mediabereik van Talpa Network. ‘Talpa eCommerce is een essentieel onderdeel van onze integrale marktbenadering’, stelt ceo Peter de Mönnink van Talpa Network. ‘Consumenten krijgen een beter en gevarieerder aanbod en onze b2b partners worden volledige geserviced op het gebied van sales en marketing.’