Twinkle | Digital Commerce

Takeaway gaat maaltijden in stadions bezorgen tijdens EK voetbal

2019-11-12
1000562
  • [nieuws]
  • 0:48

Maaltijdbezorger Takeaway gaat tijdens het Europees Kampioenschap voetbal volgend jaar maaltijden bezorgen in de stadions.

De bezorgdienst is één van de sponsoren tijdens het evenement, dat volgend jaar zomer plaatsvindt. Takeaway wordt de ‘Official Food Delivery Platform Partner’ voor het EK en wil hiermee vooral zijn naamsbekendheid vergroten. ‘De sponsoring draagt bij aan ons bereik en zal Takeaway.com verder vestigen als een toonaangevend Europees merk. Het is een unieke kans om de hele bevolking te bereiken’, aldus ceo Jitse Groen.

Naast het bezorgen van maaltijden is Takeaway tijdens het evenement te zien in de vorm van reclame in de stadions en televisiereclame.

Het is de bedoeling dat fans tijdens de wedstrijden maaltijden kunnen bestellen die vervolgens in het stadion worden bezorgd. Het Europees Kampioenschap wordt komend jaar in meerdere landen gehouden en Takeaway.com is in veel van die landen actief. Daarnaast is het bedrijf in meerdere gaststeden actief, waaronder Amsterdam, Boekarest en München.