Twinkle | Digital Commerce

Deliveroo start afhaaldienst in Amsterdam

2019-11-12
1000562
  • 0:59

Vanaf vandaag kunnen mensen in Amsterdam eten via Deliveroo bestellen en het vervolgens bij het restaurant afhalen. De bezorgdienst meent dat deze nieuwe afhaaloptie klanten tijd en geld bespaart. Voor restaurants moet deze nieuwe service het aantal bestellingen doen toenemen.

Klanten kunnen door deze besteloptie te kiezen, rijen en wachttijden vermijden. De bestelling staat klaar wanneer zij aankomen en al via de app hebben betaald.

Ruim 70 restaurants in Amsterdam

Deze manier van afhalen is vanaf vandaag een optie bij 70 Amsterdamse restaurants. Klanten zien de afhaaloptie zowel in de app als op de site. Deliveroo zegt actief bezig te zijn met het benaderen van restaurants en hoopt de deze click & collectie-optie, genaamd Pickup, snel uit te rollen in andere steden in Nederland.

Tijd niet besteden aan wachten

Stijn Verstijnen, directeur van Deliveroo Nederland, zegt dat mensen hun tijd ‘zorgvuldig willen besteden, deze mogelijkheid zorgt ervoor dat het niet besteed hoeft te worden aan wachten. Met een druk op de knop haal je je bestelling af.’

In de Britse thuismarkt lanceert Deliveroo de Pickup in dertien steden, de afhaaloptie zal ook worden gelanceerd in onder meer België en Spanje.