Twinkle | Digital Commerce

Toys 'R' Us heeft een webshop, maar je koopt op Target

2019-10-09
1000562
  • [nieuws]
  • 1:06

Target heeft een samenwerking aangekondigd met Tru Kids Brands, de eigenaar van het Toys 'R' Us-merk. De producten in de nieuwe webshop van Toys 'R' Us komen uit het assortiment van de Amerikaanse retailketen. Target neemt ook de fulfilment voor zijn rekening.

Als klanten op de site van Toys 'R' Us een aankoop doen, klikken ze op 'Buy Now at Target.com'-knop. Ook online aankopen in de nog te openen fysieke winkels zullen door Target worden verwerkt. Klanten komen dan ook in aanmerking voor onder meer gratis verzending en kunnen de Toys 'R' Us-aankopen ophalen bij een Target-filiaal. Een online bestelling kan, zo staat in het persbericht, binnen een uur klaar zijn om te worden opgehaald of worden verstuurd.

Groter bereik voor Target

Toys 'R' Us was een concurrent van Target, maar ging in 2018 failliet. Tru Kids Brands kocht het merk en kondigde in juni aan dat het van plan was een beperkt aantal Toys 'R' Us-winkels te openen en een webshop. Voor Target betekent deze samenwerking een groter bereik. De retailer geeft aan dat er voldoende voorraad is om zoveel de eigen online orders als die via de Toys 'R' Us-webshop te kunnen behandelen.

Financiële cijfers over de samenwerking zijn niet bekendgemaakt.