Twinkle | Digital Commerce

Koopjedeal morgen weer live; komt gedupeerden tegemoet

2019-07-26
1000562
  • [nieuws]
  • 1:00

Aanbiedingensite Koopjedeal opent morgen weer zijn deuren nadat het vorige week werd overgenomen door webshop Dekbed-Discounter. Die laatste gaat gedupeerden voor 1,1 miljoen euro vergoeden.

Dat laat het bedrijf weten. ‘We wilden dit zo goed mogelijk oplossen en het is heel fijn dat we nu klanten tegemoet kunnen komen, zodat zij niet de boot in gaan. Wie nog op zijn geld zit te wachten, krijgt vanzelf bericht van Koopjedeal over eventuele tegemoetkomingen', aldus oprichter Niels Verwij van Dekbed-Discounter.

Spaarpunten

De gedupeerden worden dus zelf door Koopjedeal benaderd. Het is niet duidelijk of alle gedupeerden worden gecompenseerd. Die compensatie zal zijn in de vorm van spaarpunten, en dus niet in geld. Deze punten kunnen zij dan weer besteden in de shop. Wie nog een spaarsaldo had bij Koopjedeal, behoudt deze eveneens. ‘Het gaat in sommige gevallen toch om grote bedragen’, aldus Verwij.

Koopjedeal zal na de herlancering hetzelfde principe volgen als voorheen. Klanten kunnen er dus dagelijks terecht voor nieuwe aanbiedingen, die een dag geldig zijn. De shop heeft ook een nieuw magazijn in gebruik genomen. Ook wordt het assortiment uitgebreid en is de klantenservice 7 dagen per week bereikbaar.