Twinkle | Digital Commerce

Uber Eats in Eindhoven

2019-05-16
1000562
  • [nieuws]
  • 1:08

Maaltijdbezorger Uber Eats is voor het eerst ook in Eindhoven actief. Het bezorggebied van de dienst was voorheen voornamelijk in de randstad. Maar nadat het bedrijf eerder al liet weten ook buiten de randstad te gaan bezorgen, wordt nu de Noord-Brabantse stad toegevoegd aan het levergebied.

Het bedrijf liet vorig jaar weten voor het eerst buiten de randstad te gaan bezorgen. Zo voegde Uber Eats onder andere de stad Gronignen toe aan zijn bezorggebied. In gesprek met Twinkle liet general manager Aukeline Tolman van Uber Eats Nederland eerder ook al weten dat het bedrijf voor het einde van het jaar in vier nieuwe Nederlandse steden actief wilde zijn.

Delft, Rijswijk en Leiden

Dit jaar ging het bedrijf van start in Delft, Rijswijk en Leiden. In die laatste stad kunnen consumenten sinds vorige maand van de dienst gebruikmaken. Nu wordt daar dus Eindhoven aan toegevoegd. ´Vanaf vandaag kan iedereen in Eindhoven met een druk op de knop bestellen bij de vele lokale resuarants en wordt het eten binnen een half uur vers aan je deur bezorgd´, aldus Tolman.

Eindhovenaren kunnen dagelijks tussen elf uur ´s ochtends en elf uur ´s avonds kiezen uit ´vele honderden maaltijden van lokale restaurants´, belooft Uber Eats. Bestellen kan zonder minimale orderwaarde.

Lees ook: 'Wat brengt Uber Eats?' (Twinkle 3 2019)