Twinkle | Digital Commerce

Uber Eats voegt weer twee steden toe aan bezorggebied

2019-03-07
1000562
  • [nieuws]
  • 1:04

Maaltijdbezorger Uber Eats heeft Delft en Rijswijk toegevoegd aan zijn bezorggebied. Consumenten kunnen tussen elf uur ´s ochtends en elf uur ´s avonds kiezen uit verschillende maaltijden van lokale restaurants.

Naast maaltijden van lokale restaurants als Pokay, Il Turfo en Angie´s Juice Bar kunnen consumenten ook maaltijden van de McDonald´s laten bezorgen. De bezorgdienst stelt dat veel consumenten in die regio vaak de app openen, terwijl ze daar tot nu toe nog niet konden laten bezorgen. ´Vanaf vandaag kan iedereen in Delft en Rijswijk met een druk op de knop bestellen bij de vele lokale restaurants en wordt het eten binnen een half uur vers aan je deur bezorgd´, vertelt Aukeline Tolman, general manager Uber Eats Nederland.

Opschalen in Nederland

De maaltijdbezorger schaalt in Nederland in hoog tempo op. Sinds december is Uber Eats ook in Haarlem en Groningen actief. Dat was voor het eerst dat de dienst buiten de randstad maaltijden bezorgt. Ook werden Scheveningen en Voorburg aan het bezorggebied Den Haag toegevoegd. Sinds kort is het voor gebruikers ook mogelijk om met iDeal in de Uber Eats-app te betalen.

In het maartnummer van Twinkle, die op 19 maart verschijnt, lees je een uitgebreid interview met Aukeline Tolman, general manager van Uber Eats Nederland.