Twinkle | Digital Commerce

Hockey-international van start met webshop in e-scooters

2019-04-24
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

Hockeyer Seve van Ass, speler bij de Wassenaarse hockeyclub HGC en international bij het nationale hockeyteam, is een webwinkel begonnen in e-scooters: Blitss.

Consumenten kunnen bij de start-up de scooters middels het Body & Heart-concept aanschaffen, zo legt Van Ass uit tegen Sprout. De Body is in dit geval de scooter zelf, de Heart is een abonnement op een accu en bijbehorende services, die gebruikers voor 30 euro per maand kunnen aanschaffen en maandelijks kunnen opzeggen. Mocht de accu of elektromotor kapot gaan, dan wordt deze door de shop vervangen. ‘Zo houden we het hart van scooters kloppend', aldus Van Ass. Consumenten kunnen overigens ook kiezen voor een Heart-abonnement met een dubbele accu voor 55 euro per maand.

‘Nog geen gemeengoed’

De elektrische scooters zijn van het eigen merk Blitss, volgens de site een mix van vrijheid, plezier, stijlvol en duurzaamheid. De shop is naar eigen zeggen opgericht om het gat van e-scooters op te vullen. ‘Waar het in andere, niet uitsluitend Europese, landen al gebruikelijk is om de elektronische scooter als duurzaam vervanger boven de benzinescooter te verkiezen, is dat in ons land nog geen gemeengoed.’

Foto ter illustratie