Twinkle | Digital Commerce

Drukwerkdeal.nl verruimt aanlevertijden

2019-04-01
1000562
  • [nieuws]
  • 0:43

Online drukkerij Drukwerkdeal.nl heeft de uiterste aanlevertijden voor next day delivery verruimt van drie uur ’s middags naar middernacht.

Klanten kunnen hierdoor later hun bestellingen plaatsen, terwijl deze alsnog de volgende dag geleverd worden. Het bedrijf kent onder zijn klanten veel reclamebureaus en ontwerpers. Naar eigen zeggen vestigt Drukwerkdeal.nl hiermee een snelheidsrecord in de industrie.

Last-minute

Vooral voor bedrijven die last-minute nog zakelijke bestellingen, zoals een banner of visitekaartjes nodig hebben biedt de verruiming een uitkomst, aldus het bedrijf. ‘In bestelgemak, kwaliteit, service, prijs, keuzemogelijkheden, beleving en uiteraard ook de aanlevertijden willen wij als marktleider de verwachtingen van onze klanten keer op keer overtreffen’, aldus Haico Meijerink, algemeen directeur van Drukwerkdeal.nl.

In 2017 opende Drukwerkdeal nog een eerste Experience Center in Dodewaard. Hier kunnen ondernemers, marketeers en liefhebbers kennismaken met de bedrukte producten van het bedrijf.