Twinkle | Digital Commerce

Beerwulf opent pop-up winkel in Londen

2019-04-09
1000562
  • 1:11

Online bierverkoper Beerwulf opent deze week, van 8 tot 13 april, een pop-up winkel in de Londense wijk Shoreditch.

Daar komen consumenten in contact met de verschillende aangesloten brouwerijen. Zo zijn er meerdere masterclasses en proeverijen. Dat meldt zustertitel MarketingTribune. Consumenten kunnen overigens ook in de shop direct online bier bestellen. Het bedrijf laat weten in de toekomst meer pop-up winkels te willen openen in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

In gesprek met Twinkle liet Beerwulf’s marketing manager Marc Scholten vorig jaar weten dat er in Engeland een grote vraag is naar traditionele Belgische bieren. ‘Daar zijn we bijna een Belgische bierwinkel aan het worden.’ In de pop-up winkel kunnen klanten kennismaken met het assortiment van de bierverkoper. Daarnaast zijn er biertalks en meet en greets met populaire brouwers als Stone Brewery, Five Points en The Wild Beer Co.

Beste Starters Award

Beerwulf wist eind vorige maand tijdens de Shopping Awards de Beste Starters Award in de wacht te slepen. Volgens de jury heeft de onderneming sinds de start ‘prachtige groeiresultaten’ laten zien en kan het bedrijf in potentie een grote speler worden in de speciaalbiermarkt. Als voorbeeld noemde de jury daarbij de bundeling met The Sub van Heineken. De vaatjes van het thuistapsysteem zijn hierdoor exclusief te koop op Beerwulf.com.

In het aprilnummer van Twinkle, dat volgende week op de mat ploft, lees je een uitgebreid interview met Sebastiaan Berkvens, medeoprichter van Beerwulf.