Twinkle | Digital Commerce

Bol experimenteert met fysieke aanwezigheid

2024-05-02
1000562
  • [nieuws]
  • 1:09

Platform bol is vanaf vandaag tijdelijk fysiek aanwezig in de stad Utrecht. In samenwerking met Lego hebben zij een pop-up bloemenwinkel geopend waar bezoekers de diverse botanische bloemen van Lego kunnen bekijken. Via een QR-code zijn de bloemen te bestellen bij bol.

In een samenwerking tussen bol en Lego is 'The Botanical' gelanceerd. De pop-up winkel fungeert als een plek om inspiratie op te doen over de vele mogelijkheden met de Lego Botanische collectie. Zo is elke bloemsoort voorzien van een informatief bordje met de naam van de bloem en floristen staan klaar om bezoekers te helpen aan een boeket bloemen en hen deskundig advies te geven over de creaties uit de Botanical collectie.

Online via QR-code

Voor wie een set wil aanschaffen, zijn er QR-codes beschikbaar die leiden naar partner bol. Thomas Feuerstacke, Head of Toys, Media & Books bij bol, over deze samenwerking: ‘Samenwerken met Lego voor deze pop-up winkel is een mooie kans voor ons om te laten zien hoe online en offline winkelen samen kunnen komen. We zijn heel enthousiast over het resultaat en geloven dat we onze klanten en bloemenliefhebbers gaan verrassen met deze ervaring.’

De pop-up bloemenwinkel is te bezoeken van 2 t/m 18 mei 2024 op de Lijnmarkt 37 in Utrecht.