Twinkle | Digital Commerce

Bol.com test exclusieve deals voor abonnees

2019-07-22
1000562
  • [nieuws]
  • 1:21

Consumenten die lid zijn van het Select-abonnement van Bol.com krijgen nu ook extra korting op verschillende artikelen.

Zij kunnen op uiteenlopende producten euro’s besparen als ze lid zijn van het bezorgabonnement, blijkt uit een twitterpost van Maurice Jongerius, manager shopping platform bij de Twinkle100-aanvoerder.

De artikelen zijn terug te vinden onder ‘Exclusieve Select Deals’. Het gaat om producten als tablets en een chrome-cast. Aanbiedingen zijn tijdelijk, zo valt te lezen op de pagina. Volgens een woordvoerder van bol.com geldt de korting voor alle leden van het Select-abonnement. 'Klanten kenden tot nu toe Select vooral als een bezorgabonnement maar we gaan dit steeds meer verbreden naar gemak én voordeel.' Zij benadrukt dat het gaat om een experiment op enkele artikelen. 'Een verdere uitrol bekijken we op basis van de ervaringen de komende tijd.'

‘Extra bezorgopties’

Duidelijk is dus dat bol.com bezig is om zijn Select-model te verrijken. Vorige week kregen leden van Select een enquête in hun mailbox waarin hun werd gevraagd welke ledenvoordelen zij graag zouden zien in de toekomst bij Select. Zo konden ze kiezen uit eerder toegang tot aanbiedingen en de ‘Bol.com Select creditcard’. Ook gecombineerd sparen bij Albert Heijn en bol.com voor uitstapjes en kortingen viel onder de mogelijkheden. Daaruit valt op te maken dat bol.com een gecombineerd spaarprogramma overweegt met zusterbedrijf Albert Heijn.

Select

Het bezorgabonnement Select werd twee jaar geleden geïntroduceerd. Consumenten betaalden destijds jaarlijks 14,99 euro. Die prijs is in de loop der jaren verlaagd naar 9,99 per jaar. Met het abonnement kunnen klanten onder meer kiezen voor same day delivery, bezorging in de avond en op zondag zonder extra te betalen.