Twinkle | Digital Commerce

Carrefours online snelbezorgdienst schaalt op

2019-02-14
980551
  • [nieuws]
  • 1:01

ShipTo, de personal shopservice die Carrefour aan zijn digitale marktplaats koppelde, is sinds deze week voor inwoners van heel Brussel beschikbaar, zeven dagen per week.

Gebruikers krijgen hun boodschappen binnen 90 minuten met een elektrische bakfiets aan huis geleverd, of aan een andere gewenste locatie, zo belooft de supermarktketen. De keuze blijft daarbij niet beperkt tot het Carrefour-assortiment: ShipTo levert boodschappen voor alle retailers die op het vorig jaar gelanceerde platform aangesloten zijn.

'Carrefour is de eerste en enige retailer die op dit moment een dergelijke dienst kan verzekeren', verklaart het bedrijf bij de aangekondigde uitbreidingen.

Hele week

Consumenten die in Brussel wonen, kunnen voortaan via de bijbehorende mobiele applicatie artikelen laten thuisbezorgen tussen 10 uur 's ochtends en 20.00 's avonds; dat kon tot dusver in een klein deel van de stad al van maandag tot en met zaterdag, sinds deze week is daar de zondag bijgekomen. Carrefour heeft de app tevens vernieuwd: die kent nu een 'meer intuïtieve interface' en geeft ook alle promoties van aangesloten winkels weer.