Twinkle | Digital Commerce

Retailplatform Amsterdam werkt samen met Fietskoeriers.nl

2019-01-25
1000562
  • 1:01

Het retailplatform Bijons.Amsterdam, dat lokale ondernemers wil helpen beter online gevonden te worden, heeft een samenwerking gesloten met Fietskoeriers.nl.

Aangesloten retailers, in november waren dat er nog driehonderd, kunnen per 1 februari de fietskoeriers als bezorgoptie toevoegen. Het gaat in eerste instantie om bezorgingen binnen de ring van Amsterdam en onder het IJ. Naar uitbreiding wordt nog gekeken.

Bezorging binnen negentig minuten

Voor 5,95 euro wordt de bestelling dezelfde dag nog door de fietsers bezorgd, mits de order voor twee uur ’s middags wordt geplaatst. Snelle bezorging binnen anderhalf uur is ook mogelijk, maar kost een tientje meer.

‘Door deze samenwerking met Fietskoeriers.nl kan Amsterdam straks zeggen dat het de eerste stad is waar alles wat te koop is in Amsterdam binnen anderhalf uur overal te krijgen is’, vertelt projectleider Marieke Bolhuis van Bijons.Amsterdam.

Duurzame functies

Het Amsterdamse retailplatform heeft als doel om de online vindbaarheid van Amsterdamse lokale winkel te verbeteren. In gesprek met Twinkle gaf projectmanager Pim Stevens al aan met verschillende duurzame functies bezig te zijn. ‘Zo willen we kijken om mobiel betalen mogelijk te maken. Er zit nog veel aan te komen.’

Lees ook: ‘Digitaal platform met charme van Albert Cuypmarkt' (22 november 2018)