Twinkle | Digital Commerce

HelloFresh standaard in het schap bij Plus

2018-10-05
980550
  • [nieuws]
  • 0:54

Vanaf januari zijn de maaltijdboxen van HelloFresh bij alle Plus-vestigingen in Nederland verkrijgbaar. Na een succesvolle proefperiode slaan de bedrijven de handen permanent ineen.

Plus legt de boxen in de schappen op de AGF-afdeling, waar ze in drie varianten verkocht worden: de 'klassieke' maaltijdbox voor twee personen met recept en ingrediënten, acht verse kant-en-klaarmaaltijden en maaltijd- en soeppakketten.

Fysieke boxen

Met de definitieve samenwerking, die een jaar geleden als pilotproject bij vijf Plus-winkels startte, zet HelloFresh opnieuw een stap vooruit in zijn fysieke aanwezigheid. Dit voorjaar zocht het ook aansluiting bij de Belgische supermarktketens van Ahold-Delhaize; ondertussen voert Albert Heijn de concurrentie op met eigen kookdozen. HelloFresh nam deze zomer zijn nieuwe dc in Bleiswijk in gebruik om leveringen op de Nederlandse markt op te kunnen voeren.

Plus online

Supermarkt Plus is ondertussen juist bezig met een digitale transformatie: het installeert bij elke vestiging afhaalpunten voor online orders, introduceerde een digitaal loyaliteitsprogramma en bouwt aan een apart e-commerce dc.