Twinkle | Digital Commerce

Webshop in hoortoestellen kiest voor fysieke servicepunten

2018-09-05
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Onlinehoortoestel.nl is een gloednieuw online platform waar slechthorend Nederland terecht kan voor hoortoestellen. De start-up richt zich op de online markt, maar kiest ook voor fysieke servicepunten.

De shop is amper een week live, maar nu al laat mede-eigenaar Guido Makker aan Emerce weten ook met fysieke servicepunten live te gaan. In Poortugaal, Zeist en Odoorn start het bedrijf met een servicepunt bij zelfstandige opticiens. Dat concept moet langzaam uitrollen over heel Nederland, stelt Makker. ‘We hopen wel dat het netwerk van fysieke serviceshops voor 2019 op touw staat en dat we aantallen beginnen te draaien.’

Sneller hoortoestel kopen

De start-up claimt hoortoestellen aan te bieden die tot 40 procent goedkoper zijn dan de toestellen die bij opticiens te verkrijgen zijn. Ook stelt de shop de eerste onafhankelijke webshop van Nederland te zijn waarbij consumenten direct een hoortoestel kunnen aanschaffen. Daarmee moet het voor de klant makkelijker zijn om sneller aan het hoortoestel te beginnen, wanneer het gehoor achteruit gaat.