Twinkle | Digital Commerce

Bakker.com stelt nieuwe cmo aan

2018-08-29
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

De in april doorgestarte groenleverancier Bakker.com heeft een nieuwe marketingdirecteur. Saskia Bax, die een dergelijke functies ook bij Intertoys bekleedde, is aangesteld als cmo.

Bakker.com werd in februari failliet verklaard. Enkel maanden later kwam onder leiding van een groep Nederlandse ondernemers een doorstart. Het nieuwe Bakker.com is sinds die doorstart naast groenleverancier ook fulfilmentpartner voor kwekers, retailers en e-commerce partijen.

Hoog tempo

Het bedrijf zet hoog in en wil de komende jaren uitgroeien tot het grootste e-commerce platform in groenproducten voor consumenten, retailers en andere e-commerce partijen van Europa. De komst van Bax moet Bakker.com dichter bij het behalen van dat doel brengen. ‘We zijn in hoog tempo bezig om Bakker.com na de herstart te transformeren tot dé one-stop greenshop van Europa’, stelt ceo Erwin van Cooth, die eerder managing director was bij Create2Fit. ‘We zijn ontzettend blij met de komst van Saskia en haar stoere keuze om mee te ondernemen en richting te geven aan de verdere ontwikkeling van Bakker.com.’

Lees ook: 'Doorgestart Bakker.com stapt in fulfilment' (Twinkle 09-04-2018)