Twinkle | Digital Commerce

Bol.com verlaat cut-off tijd Vandaag Bezorgd

2018-07-10
980551
  • 1:35

Wie gebruik wil maken van de Vandaag Bezorgd-service van bol.com, kan dat vanaf vandaag tot 14:00 uur doen, in plaats van 12:00. De aanvoerder van de Twinkle100 rekt zijn cut-off tijd op met behulp van logistiek partner Red je Pakketje.

Het pakje komt dan nog dezelfde dag tussen 18:00 en 22:00 aan op het gewenste adres. De Vandaag Bezorgd-service geldt voor de 350.000 meest bestelde artikelen bij bol.com, in de winkel te herkennen aan het ‘Select’-label. Voor leden van het gelijknamige bezorgabonnement is die service gratis.

Tot dusver goldt het middaguur als deadline voor de same day-dienst, 'echter is deze tijd net voor de lunch, het ideale moment om overdag online te winkelen', aldus bol.com. De webwinkel biedt Vandaag Bezorgd aan sinds oktober 2016.

Tussenstap voor twee-uurslevering

Voorman Huub Vermeulen liet begin dit jaar tijdens de Webwinkel Vakdagen weten het bezorgpalet van bol.com uit te breiden met een optie voor twee-uurslevering, om dat palet zoveel mogelijk 'op maat' te maken voor consumenten. 'Hier werken we nog steeds aan en we verwachten dit in 2018 nog te lanceren voor onze klanten', meldt woordvoerder Marjolein Verkerk aan Twinkle. 'Dit is inderdaad een mooie tussenstap.'

Nieuwe partner

Red je Pakketje, die de verlate cut-off tijd mogelijk maakt, is een nieuwe partner van bol.com. 'Onze huidige partners waaronder PostNL blijven gewoon, het betreft dus een aanvullende partnership', aldus Verkerk. 'Red je Pakketje gaat de uitvoering doen voor de bestellingen die tussen 12:00 en 14:00 uur worden gedaan voor de service Vandaag Bezorgd. De bestellingen voor 12:00 (Vandaag Bezorgd) blijven bij PostNL; dat geldt ook voor de bestellingen die naar het bol.com afhaalpunt bij Albert Heijn gaan om daar nog op dag van bestelling opgehaald te worden, de service Vandaag Ophalen.'

Red je Pakketje verzorgt same day-leveringen voor onder andere Greetz en CameraNu.nl.