Twinkle | Digital Commerce

T.O.M. bv boort online brillenmarkt aan

2018-06-15
1000562
  • [nieuws]
  • 1:02

T.O.M. bv is toe aan zijn achtste webshop: Internet-Eyewear. De online handelaar in auto-artikelen, fietsen, speelgoed en kleding stapt daarmee nu ook in de brillensector.

De e-tailer uit Bladel verkoopt sinds deze week in zijn nieuwe shop een brede collectie zonnebrillen, multifocale leesbrillen in verschillende sterktes, sportbrillen, overzetbrillen en bijbehorende accessoires.

Alles in huis

T.O.M. bv levert vanuit het eigen distributiecentrum en zegt het voltallige webshopaanbod op voorraad te houden, zodat binnen een dag geleverd kan worden. De nummer 173 van de Twinkle100 handelt ook via marktplaatsen onder de naam Quality-shops, waaronder Amazon, bol.com, Cdiscount, Fnac en Wupti en bereikt daardoor consumenten in 27 landen.

Met de intrede in de online brillenmarkt krijgt T.O.M. bv er nieuwe concurrenten bij: zo stuit het onder meer op het groeiende Ace and Tate en Twinkle100-speler en online marktleider GrandVision, dat zich eind vorig jaar versterkte door de overname van Zonnebrillen.com.

'Internet'-labels

Andere shops uit de 'Internet'-serie van de e-commerce speler zijn Internet-Bikes, Internet-Automotive, Internet-Toys, Internet-Sportclubs en Internet-Sport & Casuals. Daarnaast runt het bedrijf ook online groothandel Tom Wholesale Management en fysieke fietsenwinkel Giga-Bikes in Tilburg.