Twinkle | Digital Commerce

Van EyeDates tot de Hyperloop, bedrijven haken in op 1 april

2018-03-30
1000562
  • [nieuws]
  • 1:48

Het is weer bijna 1 april. En dat betekent dat veel bedrijven je in de maling proberen te nemen. Ook dit jaar worden we weer verwend met enkele dijenkletsers. Twinkle zocht de leukste voor je uit.

Geurtjes uit je pc

Parfums eerst kunnen ruiken voordat je ze bestelt, goed idee dacht Superwinkel. Het online warenhuis brengt een online parfumverstuiver op de markt die geuren verspreidt zodat je parfums van tevoren kunt testen. Als daar maar geen luchtje aan zit...

Scrummen in de wolken

Online reisbureau Travix heeft iets nieuws bedacht voor zijn werknemers. Het bedrijf heeft een Boeing 747 gekocht die volledig als werkruimte wordt ingericht. De jumbo jet 'vol scrum, yoga en wifi' heeft een ontspanningsruimte met restaurant, gaming-area en slaapplaatsen. Saillant detail: het vliegtuig heeft geen vaste standplaats.

Een 'ogenblikje'

De eyecatcher van opticien Specsafers is dit jaar een datingapp voor je ogen. Dus al je een 'oogje' hebt op iemand, en diegene echt in de ogen wilt aankijken voordat je gaat daten. Dan is deze app echt iets voor jou. De EyeDate app wordt op 1 juni officieel gelanceerd. We zijn benieuwd!

Coolblue's pakkettenknuffelaar

Ja je leest het goed, Coolblue is op zoek naar echte pakkettenverzorgers. Bezorgers met een obsessie voor pakketjes. Die ze vertroetelen, liefde geven en voorzichtig op Coolblue's nieuwe pakfietsen door de Nederlandse steden rijden. Als het pakketje is bezorgd, dien je wel tot zeven dagen na bezorging voor het pakketje te blijven zorgen. Iets voor jou? Solliciteren kan hier.

Door de pijpleiding

Boodschappendienst Picnic ziet toch niet zoveel in zijn eigen electrische voertuigen en heeft besloten om de boodschappen voortaan via een buizenstelsel bij de klant thuis te lbezorgen. De 'Hotpod', dat staat voor 'Hyperloop of Things, Picnic on Demand', bezorgt boodschappen binnen twee minuten bij de klant thuis. Niet tevreden over de boodschappen? Geen probleem, een andere buis brengt ze zo weer terug bij het distributiecentrum van Picnic. De Hotpod wordt vanaf, jawel, 1 april gelanceerd.