Twinkle | Digital Commerce

Primeur: b2b-onderscheiding bij Shopping Awards

2018-01-04
1041586
  • [nieuws]
  • 1:23

Op het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin wordt eind maart voor het eerst een speciale vakprijs voor b2b e-commerce bedrijven uitgereikt.

De Intershop B2B Award, zoals de onderscheiding is gedoopt, zet de grote, snel groeiende en relatief weinig belichte zakelijke e-commerce markt in de schijnwerpers. Een vakjury buigt zich over de kandidaten.

Van de site van de Shopping Awards:

De Intershop B2B Award is een beloning voor de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online/offline gebruikt worden en de digitale stap voorwaarts die een bedrijf het afgelopen jaar heeft gezet.

Zakelijk verkopende bedrijven met een digitale propositie kunnen meedingen naar deze nieuwe vakprijs, op basis van een case-inzending. De inschrijving staat open voor ondernemingen met minimaal 4 miljoen euro omzet op jaarbasis, waarvan tenminste 70 procent uit b2b.

Andere Shopping Awards

Naast de Intershop B2B Award worden op 29 maart b2c-vakprijzen uitgereikt in zes categorieën: Consumer Electronics, Fashion & Lifestyle, Financiële Diensten, Home & Living, Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging en Travel. Een van de vakprijsdeelnemers wint de titel ‘Beste winkel van Nederland’.

In Huis ter Duin worden ook de Publieksprijzen XL uitgereikt en de Game Changer Award, aan het innovatieve bedrijf dat het omnichannel winkellandschap het meest heeft verrijkt. Verder wordt in Noordwijk de Lightspeed Ecommerce50 gepresenteerd, de lijst met de snelste groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven.

Twee weken eerder vindt de uitreiking plaats van de Publieksprijzen XS en de Beste Starter Award.

Inschrijven

Inschrijven voor alle awards kan tot en met 27 januari 2018, op Shoppingawards.nl.

Lees ook: Wie winnen de Shopping Awards 2018? (Twinkle 9-2017)

NB Twinkle-uitgever BBP Media is medeorganisator van de Shopping Awards