Twinkle | Digital Commerce

Zamro wint Intershop B2B Award

2018-03-29
1000562
  • [nieuws]
  • 1:09

Zamro sleept de Intershop B2B Award in de wacht. Het bedrijf is de beste verkoper op de zakelijke markt. De webshop voor gereedschap en technische onderdelen kreeg de prijs vanavond tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Ook Bidfood en Würth waren genomineerd voor de vakprijs.

De online technische groothandel weet volgens de jury in één van de meest traditionele sectoren op een innovatieve manier afnemers klaar te stomen voor e-commerce. Zamro won vorig jaar de ING Beste Starter Award.

Eerste keer

Het is voor het eerst dat de speciale vakprijs voor b2b e-commerce bedrijven wordt uitgereikt. De Intershop B2B Award zet de grote, snel groeiende en relatief weinig belichte zakelijke e-commerce markt in de schijnwerpers. Ondernemingen met minimaal 4 miljoen euro jaaromzet, waarvan tenminste 70 procent uit b2b bestaat, konden meedingen.

Zamro

De online groothandel Zamro is gespecialiseerd in technische artikelen. In zijn digitale winkel verkoopt de webshop gereedschap als kogellagers en compressoren. Medeoprichter Floris Jan Cuypers zei vorig jaar tegen Twinkle: ‘Wij willen met Zamro het dagelijkse gemak dat consumenten online bij bijvoorbeeld Zalando ervaren, naar de werkplaats brengen.’

In ons dossier lees je meer over prijswinnaars, genomineerden en uitreiking van de Shopping Awards 2018.