Twinkle | Digital Commerce

Beerwulf zet eerste stap over de grens

2017-09-19
1190670
  • 1:01

Een paar maanden na de lancering in Nederland zet Beerwulf zijn eerste stap over de grens. Belgische bierondernemers krijgen een eigen pagina binnen het platform en versturen hun biertjes landelijk next day naar consumenten.

‘De afgelopen maanden hebben we Beerwulf succesvol geïntroduceerd in Nederland’, zegt medeoprichter Hans Böhm volgens Retaildetail. ‘Er is hard gewerkt om een platform te bouwen waarbij de bierliefhebber centraal staat. Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken, bevat de gebruiksvriendelijke website allerlei handigheden. Informatieve blogs, uitgebreide smaakomschrijvingen, suggesties op basis van huidige voorkeuren en veel informatie over de brouwers.’

Introductiekorting

Nu is dit alles ook beschikbaar voor (Franstalige) Belgische bierliefhebbers. Beerwulf, dat als start-up onder de vleugels van Heineken opereert, bezorgt ter introductie bij onze zuiderburen orders vanaf twaalf biertjes gratis aan huis. Vóór 17:00 uur besteld, is de volgende dag geleverd.

Spannender dan pils

‘We proberen met ons beginassortiment van 250 bieren de belangrijkste bieren en stijlen af te dekken, en we willen alles verkopen wat spannender is dan pils’, zeiden oprichters Hans Böhm en Arnaud Wynia bij de introductie van Beerwulf in Nederland. Uiteindelijk wil het platform het grootste van Europa worden. De eerste internationale stap is bij dezen gezet.