Twinkle | Digital Commerce

FreshCotton opent afhaalpunt op Lowlands

2017-11-11
1082609
  • 0:57

FreshCotton heeft een afhaalpunt geopend op Lowlands, waar festivalbezoekers hun online bestelde kleding kunnen ophalen. Ook ontwikkelde het modebedrijf een exclusieve kledingcollectie voor de feestvierders.

FreshCotton noemt zijn tijdelijke locatie een pop-up shop, maar het is vooral bedoeld als afhaalmogelijkheid onder de naam ‘Lowlands Delivery Service’. Bezoekers kunnen een order vóór 20:00 uur plaatsen met hun mobiele telefoon als zij de nieuwe kleding de volgende dag willen dragen.

Schone outfit per dag

'Wat is er nou lekkerder dan een festivaldag beginnen met een schone outfit', luidt de gedachte achter de pop-up shop. De winkel heeft ook een kledingcollectie die alleen voor festivalbezoekers te koop is. Dit zijn truien, t-shirts en broeken voor zowel mannen als vrouwen.

Eerste permanente winkel

FreshCotton kondigde eind vorig jaar aan grote plannen te hebben voor 2017. Zo wilde het bedrijf een eigen kledinglijn introduceren en een eerste permanente fysieke winkel openen. ‘Bottomline is dat we ons klaar gemaakt hebben voor stenen winkels’, vatte Albert Visser de kern van de veranderingen destijds zelf samen. De eerste vestiging is er overigens nog niet.