Twinkle | Digital Commerce

Matt Sleeps levert same day in heel Nederland

2017-05-28
19201080
  • [nieuws]
  • 1:02

De matrassenstartup Matt Sleeps levert voortaan nog dezelfde dag bij adressen in heel Nederland. Daarmee heeft het bedrijf van eigen bodem een voorsprong op soortgelijke matrassenwebwinkels.

Matt Sleeps promoot zijn nieuwe dienst op Facebook. Wie vóór 13:00 uur bestelt, ontvangt het matras nog voor het einde van de dag in huis, zodat er ’s nachts op geslapen kan worden:

Relatie aangaan
De start-up verkoopt slechts één soort matras, dat voor iedereen geschikt zou zijn. Klanten kunnen hun product thuis honderd dagen testen en eventueel gratis retourneren. ‘Als je zo’n relatie aangaat, beslis je daarover niet op het eerste gezicht. En zeker niet door, met kleren aan, vijf minuten in een showroom op een bed te gaan liggen. Je wilt meer dan een flirt, dus moet je elkaar leren kennen’, aldus de website.

Matrassenstart-ups als paddenstoelen
Dit concept is niet nieuw. Matt Sleeps heeft in eigen land concurrentie van het Britse Simba (verzending één tot drie werkdagen) en het Duitse Bruno (verzending één tot drie dagen). Het Amerikaanse Casper is nog niet in Nederland actief, maar gebruikt zijn groeigeld - onder andere afkomstig van Amerikaanse filmsterren - voor Europese expansie.