Twinkle | Digital Commerce

Bugaboo lanceert online kofferconfigurator

2017-05-28
19291085
  • [nieuws]
  • 0:57

Bugaboo heeft een configurator gelanceerd voor zijn Boxer-assortiment. Consumenten kunnen nu zelf hun eigen koffersysteem samenstellen en zien hoe de bagagestukken op elkaar geklikt kunnen worden.

‘De doelgroep van de Boxer - de werkende en reizende man of vrouw – heeft helemaal geen tijd om een winkel te bezoeken’, vertelde cco Mieke Veldhuis al in Twinkle 9-2016. Daarom wordt de Boxer voornamelijk online verkocht.

Klik, klik, klik
De configurator, die sinds vorige week live is, start met de basis van het systeem: de chassis. Vervolgens kunnen consumenten een reiskoffer, cabinekoffer en maxi-cabinekoffer op de chassis kwijt. Rechts op het scherm zien zij hoe het systeem er van alle kanten uit ziet. Eventueel is ook een laptoptas, handtas of aparte trolley bij te bestellen.

Focus op conversie
‘Waar wij twee jaar geleden online nog de focus hadden op branding (van de kinderwagens, red.), ligt het voor de Boxer nu op conversie’, aldus director e-business Ronald van Drunen bij de introductie van de koffers tegen Twinkle. ‘Echter, de balans vinden tussen beide blijft de grootste uitdaging.’