Twinkle | Digital Commerce

Your Style Lab nu ook voor mannen

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:04

Your Style Lab, een startup van Chantal Poiesz, geeft nu ook stylingadvies aan mannen. Zij hebben de keuze uit verschillende diensten, waaronder een online garderobeadvies en contact met een personal shopper voor nieuwe kleding.

Your Style Lab werd twee jaar geleden gelanceerd. Aangesloten imagostylisten en personal shoppers maken de belofte concreet: laagdrempelig kledingadvies op maat. Op de site konden fashionista’s al verschillende diensten afnemen, tegen verschillende tarieven. Zo kunnen ze figuuranalyses laten maken, complete outfits laten samenstellen of vier uur lang de hulp inroepen van een personal shopper.

Geen dozen
Nu is de man aan de beurt, aldus Poiesz op LinkedIn: ‘Wil je uitgedaagd worden om te kiezen voor een stijl die bij je past of heb je gewoon een hekel aan shoppen? Wij zijn er voor je! En guess what? Wij sturen geen dozen, maar geven uitgebreid advies; jij blijft in control en kiest wat je koopt.’

Adviezen
Mannen kunnen persoonlijk stijladvies krijgen en daarbij één of meerdere sets kleding bestellen, samengesteld door de stylist. Ook is het mogelijk om advies te krijgen over de items in de eigen kledingkast. De stylist maakt dan nieuwe combinaties van ‘oude’ kledingstukken.